top of page

Jeg kan tilbyde dig

Manicure

Shellac

Gelé negle

Pedicure

Bryn og vipper

Lash Lift

Brow Lift

Voksbehandlinger

Split-ender behandling

nail file

Manicure

Er du en klovn til at få plejet dine hænder? ser de frygtlige ud?

 Så har jeg verdens bedste produkt serie der hedder CND Almond Spa manicure. Ved en Manicure behandling får du:

Håndbad, tilfilning af negle, ordnet neglebånd, polering efter ønske, exfoilering af hænder, håndmassage, håndmaske, afsluttende olie og creme.

Efter sådan en behandling er du gennemfugtet og velplejet i langtid.

IMG_9342.jpg

Shellac™️

Ensfarvet 385,-kr. Fransk 415,-kr.

CND™ SHELLAC®

Super flot ensfarvet, eller fransk CND™ SHELLAC®

Alle CND™ SHELLAC® behandlinger er altid Inkl. mini manicure/pedicure. SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger. Udover den skånsomme aftagning af SHELLAC, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 8 minutter.

cuticle care

Gelé negle

Forstærkning eller forlængelse

Forlængelser: Neglene bliver forlænget med tipper eller skabelon og afsluttes med en topcoat. Du bestemmer selv længde og form.
Forstærkning: Hvis du er tilfreds med længden på dine egne negle men har brug for ultimativ styrke, kan de forstærkes, typisk vælger jeg CND plexigel til forstærkning af natur neglen.

IMG_9363.JPG

Luksus SPA Pedicure

Fra 375,-kr uden lak.

560,- kr. inkl ensfarvet Shellac™️.

590,- kr. inkl fransk Shellac™️

+ 150,- for ekstra fokus på hård hud.

+ 295,- kr. for voks af underben i forbindelse med fodbehandling.

Fodbad, tilfilning af negle, ordne neglebånd, polering efter ønske, exfoilering af fødder, let fjernelse af hård hud, fodmaske, fodmassage, afsluttende olie og creme. Incl. Shellac™️

Øjne og browsere

Bryn og vipper

  • Bryn, vipper & Lash  lift

  • Bryn. farve + retning (med voks & pincet) 215,- kr.

  • Vipper. farve 145,- kr.

  • Bryn & vipper - farve & ret 360,- kr.

  • Lash Lift inkl. Farve  505,- kr.

  • Browlift inkl. Farve  505,- kr

Jeg farver bryn og vipper med eksklusiv og holdbar farve. Velformede øjenbryn skaber harmoni i ansigtet, og i salonen tilbyder jeg retning af og vejledning til bryn, som enten er blevet overplukket eller på anden vis blevet asymmetriske.
Retning af bryn foregår med voks og/eller med pincet i tæt dialog med kunden. Jeg farver oftes brynene med intens farve – dette gør jeg bevidst, så kunden får en lang holdbarhed på både farve og form af brynene. Det endelige resultat ses ofte dagen efter, da farven vil falme let og naturligt ved et enkelt bad. Resultatet er derfor mildere i looket og ikke så “kantet”, som det kan syne i starten. Det er skygge og overskydende farve der vil sidde på huden, indtil det vaskes af cirka 24 timer efter behandlingen – huden kan også syne en smule rød og skinnende efter voksbehandlingen, da jeg plejer og fugter huden under hele processen.

Elleebana_Campaign_2017_-_Bronte.png

Lash Lift

505,- kr.

Lash lift er permanent ombuk af vipperne. Det giver et smukt og naturligt look, denne behandling indeholder farve på de øverste vipper, som derved vil få dine naturvipper til at se længere og fyldigere ud. Behandlingen afsluttes med to fugtbehandlinger, som begge går ind og forbedre holdbarheden af behandlingen, samt indkapsler farven bedre, således den også holder bedre.

  1. Før behandling: Kom altid uden makeup på øjenområdet (dette gælder også foundation/pudder). Vipperne må desuden ikke være farvet under 24 timer forinden behandlingen. Gamle vipper må ikke være aftaget under 24 timer forinden behandlingen.

  2. Efter behandling: 24 timer efter behandlingen kan du gøre præcis som du plejer herunder dampbad/sauna, gnide dine øjne, bruge mascara, cremer mm. uden forholdsregler.

  3. Holdbarheden på Lash Lift er mellem 5-8 uger, dog afhænger det meget af din efterpleje. Da Lash Lift er en kemisk behandling er det nødvendigt, at du efterfølgende plejer dine vipper med et fugtgivende plejeprodukt. Det vil bevare dine vippers sundhed og modvirke udtørring af vipperne.

Voks udnævnelse

Hårfjerning med voks
VOKSBEHANDLING
Hos Guldneglen kan du booke tid til divs. voksbehandlinger. Der bruges det anderkendte mærke Perron Rigot. Der er meget skånsom mod din hud, da den ikke behøver høj varme.

 Inden du møder op til din første voks behandling skal du lade hårene stå i ca 10-12 dage fra du sidst har barberet dig. Behandlingen holder i 4-6 uger og bør gentages.

Ingen vinterbadning inden en voksbehandling

ingen sol de første 24 timer efter.

 Jeg tilbyder mange forskellige voksbehandlinger på forskellige områder af kroppen – alle har de det til fælles, at de er hurtige, effektive og skånsomme. Behandlingen efterlader din hud glat og silkeblød – med minimum risiko for irritation, indgroede hår og røde knopper. 

Ring og hør nærmere om intro priser og rabatkort.

IMG_5772.jpg

Split-Ender

Langhårs trimning af spaltede spidser

Hvordan får man langt hår?

Split-Ender PRO - Ny teknik til at slippe af med spaltede spidser

Vil du gerne have sundere spidser, men samtidig slippe for, at frisøren tager flere centimeter af? Så er denne behandling svaret på dine bønner.

Langt og sundt hår er en drøm for mange kvinder.

 For at få håret til at vokse ud, er der mange, der vælger ikke at blive klippet i en lang periode. Når de herefter kommer til frisøren, er håret så slidt, at de er nødt til at klippe meget af længden for at få et godt resultat.

Nu kan du slippe for spaltede spidser med Split-Ender PRO, uden at længden påvirkes, sønderligt.


Split-Ender PRO er det første værktøj, der hurtigt og enkelt fjerner slidte spidser på hele længden uden at skade håret. På denne måde kan du nemt få trimmet håret uden at forandre frisuren. For dig betyder dette, at du hurtigere kan få et langt, sundt og lækkert hår.

Det, der gør Split-Ender PRO så unik, er det specielt udviklede Surgy-Trimsystem. Det er udformet til at i en lige bevægelse styre hvert hårstrå ind til bladet på maskinen. Herved tvinges hårene til at ”stå op”, og dermed kan bladene trimme enderne. Tørre, beskadigede spidser og spaltede hårstrå fjernes, uden at selve længden på håret ændres.

Klip håret jævnligt

Bliv klippet og få længere hår

Du har helt sikkert hørt det før, men at klippe de tørre og slidte spidser af håret er nødvendigt hvis du vil have langt hår. Cirka hver 6.uge bør du få klippet spidserne, for på den måde at undgå, at håret knækker længere oppe.

Hvis du er en af dem, der frygter frisørbesøgene, er her gode nyheder. Takket være Split ender pro har vi fundet en ny teknik, som giver sundere spidser – uden at håret bliver kortere.

bottom of page