top of page
lange øjenvipper

Bryn & vipper

Bryn: farvning og retning, 215 -kr

Vipper: farvning, 145,- kr

Bryn og vipper: farve og retning, 360,- kr.

Lash Lift 505,- kr

Brow Lift 505,- kr. 

Jeg farver bryn og vipper med eksklusiv og holdbar farve.

Velformede øjenbryn skaber harmoni i ansigtet, og i salonen tilbyder jeg retning af og vejledning til bryn, som enten er blevet overplukket eller på anden vis blevet asymmetriske.

Retning af bryn foregår med voks og/eller med pincet i tæt dialog med kunden.

Jeg farver oftes brynene med intens farve – dette gør jeg bevidst, så kunden får en lang holdbarhed på både farve og form af brynene.

Det endelige resultat ses ofte dagen efter, da farven vil falme let og naturligt ved et enkelt bad.

Resultatet er derfor mildere i looket og ikke så “kantet”, som det kan syne i starten.

Det er skygge og overskydende farve der vil sidde på huden, indtil det vaskes af cirka 24 timer efter behandlingen – huden kan også syne en smule rød og skinnende efter voksbehandlingen, da jeg plejer og fugter huden under hele processen.

Brow lift er for dig, som ønsker et mere fluffy og fyldigt udseende til brynene. Ved et Brow lift udglatter vi hårene ud for et mere harmonisk og løftet udseende. Resultatet ved et Brow lift afhænger af naturbrynets tilstand, fylde og struktur. Behandlingen holder i op til 5-6 uger.

Behandlingen indeholder et Brow lift samt retning og farvning af brynene.

Da Brow lift er en kemisk behandling, er det nødvendigt at du efterfølgende plejer dine bryn med et fugtgivende plejeprodukt. Her anbefaler vi daglig brug af Sanzi Conditioner. Dette vil bevare dine vippers sundhed og modvirke udtørring af brynhårene.

OBS!
- Ankom uden makeup og olieholdige produkter på brynområdet

Det anbefales ikke at udsætte dine bryn for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Elleebana_Campaign_2017_-_Bronte_edited.jpg

Elleebana Lash Lift

505,-kr

Lash lift er permanent ombuk af vipperne. Det giver et smukt og naturligt look, denne behandling indeholder farve på de øverste vipper, som derved vil få dine naturvipper til at se længere og fyldigere ud. Behandlingen afsluttes med to fugtbehandlinger, som begge går ind og forbedre holdbarheden af behandlingen, samt indkapsler farven bedre, således den også holder bedre.

  1. Før behandling: Kom altid uden makeup på øjenområdet (dette gælder også foundation/pudder). Vipperne må desuden ikke være farvet under 24 timer forinden behandlingen. Gamle vipper må ikke være aftaget under 24 timer forinden behandlingen.

  2. Efter behandling: 24 timer efter behandlingen kan du gøre præcis som du plejer herunder dampbad/sauna, gnide dine øjne, bruge mascara, cremer mm. uden forholdsregler.

  3. Holdbarheden på Lash Lift er mellem 5-8 uger, dog afhænger det meget af din efterpleje. Da Lash lift er en kemisk behandling, er det nødvendigt, at du efterfølgende plejer dine vipper med et fugtgivende plejeprodukt. Her anbefaler vi daglig brug af Sanzi Conditioner. Dette vil bevare dine vippers sundhed og modvirke udtørring af vipperne.

Øjne og browsere

Elleebana Brow lift

505,- kr.

Brow lift er for dig, som ønsker et mere fluffy og fyldigt udseende til brynene.

Ved et Brow lift udglatter vi hårene ud for et mere harmonisk og løftet udseende.

Resultatet ved et Brow lift afhænger af naturbrynets tilstand, fylde og struktur. Behandlingen holder i op til 5-6 uger.

Behandlingen indeholder et Brow lift samt retning og farvning af brynene.

Da Brow lift er en kemisk behandling, er det nødvendigt at du efterfølgende plejer dine bryn med et fugtgivende plejeprodukt. Her anbefaler vi daglig brug af Sanzi Conditioner.

Dette vil bevare dine bryns sundhed og modvirke udtørring af brynhårene.

OBS!
- Ankom uden makeup og olieholdige produkter på brynområdet

Det anbefales ikke at udsætte dine bryn for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

bottom of page