top of page
IMG_9390.JPG

Voks behandling

Bliv hår fri

VOKSBEHANDLING

Hos guldneglen, kan du booke tid til diverse voksbehandlinger. Der bruges det anderkendte mærke Perron Rigot. Der er meget skånsom mod din hud, da den ikke behøver høj varme.

Hvis du er træt af indgroede hår og irriteret hud på grund af den daglige barbering - kan en voksbehandling måske være en løsning.

Efter første voksbehandling skal man lade hårene på benene stå ca. 14 dage og på intim-områderne 7-10 dage og forvente, at der er stubbe tilbage, da hårene har deres udgroningsperiode.
Dette vil man få styr på, når man er blevet vokset ca. 3 gange.

For at opnå det bedste resultat af en voksbehandling er det vigtigt, at man ikke skraber mellem voksbehandlingerne, idet man så ødelægger rytmen af udgroningen.
Man bør vokses hver 4. til 6. uge - man er så hårfri i 14 dage, hvorefter hårene langsomt begynder at vokse ud igen.

Inden en voksbehandling er det en god ide at peele huden (skrubbe huden) - man fjerner de døde hudceller og huden bliver blød og nemmere at vokse.

Huden bør peeles 2-3 gange i ugen mellem hver voksbehandling for at opnå det bedste resultat.

3-4 dage efter voksbehandlingen er det altid en god ide at peele det voksede område. Det åbner op for hårene, og mindsker dermed mulig irritation. Lige så vigtigt er det at give huden fugt, så brug en god fugtighedslotion uden parfume

IMG_9388.JPG

Intim hårfjerning med voks

Intim

Til intimvoks bruger jeg Intimate 4, fra Perron Rigot. 

Voksen er især velegnet og udviklet til hårfjerning af følsomme områder og til hårfjerning på intime områder, INTIMATE 4 er udviklet med CicaseptiCALM Complex som beskytter huden mod varmen fra voksen, virker anti-bakterielt og reducere rødme og hudirritation.

INTIMATE 4 er beriget med kokos- og solsikkeolie som nærer og efterlader huden silkeblød og glat. Jeg anbefalerat bruge en intimate 4 wipe, inden behandling i intimt områder.
Behandlingen holder 4-6 uger, inden hårene har fuld længde igen (ca. 5 mm).
Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hår er min. 3-5 mm lange.
Hvis hårene er længere end 1 cm, anbefaler jeg, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, inden din voksbehandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat.


Hvad er forskellen på en Bikini-, Tanga, Brasiliansk- og en Hollywood voks?

Bikini - voks af kønsbehåring der sidder udenfor trussekanten.

Tanga - er en udvidet bikini voks, det vil sige lidt mere end alm bikini voks.


Brasiliansk eller Brazilian Wax, som det også kaldes, handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne. Ved en Brasiliansk/Brazilian voksbehandling efterlades kun en tynd stribe hår hvorimod alt hår fjernes ved en Hollywood.

Hollywood - voks af al kønsbehåring på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne.

Ved intimvoksning anvender man en meget mild voks, da det er et meget sensitivt område. Voksen tager godt fat i håret og er specilet velegnet til at fjerne hår med dybe rødder.

Jeg går op i at hygiejnen skal være i top - både før, under og efter voksningen for at få det bedste resultat.


Det er altid godt at følge et tidsinterval på 4- 6 uger mellem hver voksbehandling, og det gælder alle steder på kroppen. Du får det bedste resultat, blødere hår og det vil gøre mindre ondt ved voksningen.

bottom of page